Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Balçın’ın başına gelenler bir dizide olsa inanmazsınız ama gerçek!

Didem Balçın’ın başına gelenler bir dizide olsa inanmazsınız ama gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatunu canlandıran ünlü oyuncu Didem Balçın, yüzünü daha parlak ve canlı göstermek için estetik olma kararı aldı ama bu karar başına ne işler açacaktı nereden bilsin…

2019 yılının Ocak ayında basına yansıyan olay tam bir dizi senaryosu olacak nitelikte. Sadece yüzünün daha canlı ve parlak görünmesi için altın iğne yaptırmak isteyen bir kadın ve entrika, yalan, üç kağıdın döndüğü sahte estetik faciası…

Bu olay Didem Balçın gibi Türk sineması ve dizi dünyasının önemli bir isminin başına gelmese belki de benzer birçok olay gibi gündeme bile gelmeyecekti.

Olayın hikaye kısmına gelirsek, Didem Balçın’ın açıklamasıyla bir arkadaşına güvenerek bu estetik merkezini bulduğunu öğreniyoruz.

Arkadaşının bir güzellik merkezine ortak olduğunu söylemesi ile ikna olan Balçın, İran’dan gelen doktorun sahte olduğunu ve yüzünün yaralar içinde kalacağını, sonradan düzeltebilmek için büyük paralar harcaması gerekeceğini nereden bilsin…

Didem Balçın'ın başına gelenler bir dizide olsa inanmazsınız ama gerçek! 8

Arkadaşı merkezin ortağı değil, merkez gerçek sağlık uzmanı değil sahtesini çalıştırıyor, astronomik ücretlerle ne olduğu belirsiz operasyonlar yapılıyor.

Operasyonun yapıldığı gün yüz bölgesi ağır derecede yandı ve ağrılar oluştu. Kendisine tedavi amaçlı verilen ilaç ve kremler bir işe yaramadı. Merkezi aradığında o doktorun ayrıldığını ve gerçek doktor değil sahte olduğunu öğrendi.

Yüzü adeta tanınmaz hale gelince başka doktorlara gidip büyük para harcadı. Hem merkezden hem de doktor diye kendini tanıdan sahte kişiden davacı oldu.

Didem Balçın, hikayesinin özetini böyle aktarıyor.

“Onunla görüşmüyorum artık” diyerek de kendisini böyle bir olayın içine iten arkadaşıyla artık bağlarını kopardığını belirtiyor.

Didem Balçın'ın başına gelenler bir dizide olsa inanmazsınız ama gerçek! 9

Konu mahkemeye intikal etti ve merkez 1 ay kapatıldı. Ama Didem Balçın, hem bu operasyon hem de düzeltebilmek için yeni operasyonla geçirmek zorunda kalınca çok para harcadı.

Şimdi bunları geri almayı hedefliyor. Balçın, “Merkezin bir ay kapatma cezası almasının bir anlamı yok. Ben mağdur oldum. Her önüne gelen estetik merkezi açıyor… Yanan yüzümü düzeltmek için başka doktorlara çok para harcadım. O yüzden tazminat davası açtım. 400 bin liraya yakın tazminat bekliyorum. Alacağım parayı bu şekilde mağdur olanlara bağışlayacağım” diyerek de hikayenin henüz bitmediğini belirtiyor.

Ne dersiniz, bir dizi hikayesi olsa toplumu bilinçlendirmeye yönelik güçlü bir mesaj verilmez mi?