Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul, Beykoz’daki plato yangınında büyük zarar gördü! Yeni sezon tarihi, kafaları karıştırdı!

Diriliş Ertuğrul, Beykoz’daki plato yangınında büyük zarar gördü! Yeni sezon tarihi, kafaları karıştırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Pek çok dizi ve sinema filmine ev sahipliği yapan Beykoz Yalıköy’deki eski kundura fabrikasındaki yangın sonrası, Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan açıklama geldi.

Sosyal medyadan konuyla ilgili durumu değerlendiren Bozdağ, yangında platoda bulunan Diriliş Ertuğrul dizisinin dekorlarının büyük kısmının zarar gördüğünü belirtti.

Yapıya veya ağaçlara bir zarar gelmediği ancak dizinin dekorlarının tamamen zarar gördüğünü belirten Mehmet Bozdağ’ın açıklamasına çok sayıda yorum yağdı.

Bu arada Bozdağ, yaptığı bir başka paylaşımda dizinin yeni sezon tarihini de vererek yaşanan bu gelişmeye rağmen çekimlerin devam edeceğini ifade etmiş oldu.

Diriliş Ertuğrul, Beykoz'daki plato yangınında büyük zarar gördü! Yeni sezon tarihi, kafaları karıştırdı! 7

Bozdağ: “Sonuç: Diriliş Ertuğrul dizimiz 31 Ekim 2018 tarihinde 4. Sezonuyla yayın hayatına devam edecektir. Sonuç bu arkadaşlar şimdiden not alın.” paylaşımında bulundu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dizinin Eylül ayında değil de Ekim ayında başlayacak olması, dekorların zarar görmesinden dolayı mı sorularını akla getirdi!

İşte yangına dair Mehmet Bozdağ’ın sosyal medyadan yaptığı o açıklama: