Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi izlemesi güzel ama ya kamera arkası! Dizi sektöründe işler ciddi! Setlerde yıllardır yaşanan mağduriyete SGK el attı!

Dizi izlemesi güzel ama ya kamera arkası! Dizi sektöründe işler ciddi! Setlerde yıllardır yaşanan mağduriyete SGK el attı!

tarafından zk zk

Dizi izlemesi güzel ama ya kamera arkası! Dizi sektöründe işler ciddi! Setlerde yıllardır yaşanan mağduriyete SGK el attı! 7

“DİZİ SÜRELERİNE SGK EL ATTI

Bu aralar dizi setlerinde tam bir SGK paniği yaşanıyor. SGK deyince aklınıza başka bir şey gelmesin, bildiğiniz Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan söz ediyorum. Diziler uzadıkça çalışma saatleri normal insanların dayanamayacağı hale geldi diye konuşup duruyorduk ya, SGK şimdi setleri basmaya, son derece sıkı denetimler yapmaya başlamış. Çalışanlardan alınan imzalı kağıtlarla mesele çözülüyordur zannetmeyin.

Önemli yapım şirketlerinden birine, WhatsApp yazışmaları ve saatlerine bakılarak ceza kesildiğini konuşuyor şimdi piyasa. Hatta bazı şirketlerin önlem olarak, dizi çalışanlarının oluşturduğu WhatsApp gruplarını sildikleri de söyleniyor.