Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi yapması beklenen Merve Boluğur’a çok ilginç bir teklif var!

Dizi yapması beklenen Merve Boluğur’a çok ilginç bir teklif var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, sinemadan çıktıktan sonra kameralara yakalandı. Makyajsız haliyle görüntülenen oyuncu Türk filmlerini izlemediğini, Netflix projelerini takip ettiğini söyledi

Merve Boluğur, “Yabancı projeler çok hoşuma gidiyor.Gerçi orada da bir tıkanma yaşandığını düşünüyorum. Çünkü birbirine benzer işler çok fazla. Eminim bizde de güzel şeyler oluyordur ama biraz teknolojik, görsel olarak bizden ileride oldukları için daha bende merak uyandırıyor. Senaryo olarak ne yapmışlar diye merak ediyorum” açıklamasında bulundu.

Tuba Büyüküstün’ün de yer aldığı Rise of Empires: Ottoman isimli mini dizi projesine baktığını ve beğendiğini ifade eden oyuncu, “Gayet başarılı, hoş görünüyor.Kendimizi ne kadar güzel geliştirmişiz dedim, bu anlamda. Güzel şeyler oluyor tabii ki” açıklamasında yaptı.

Sosyal medyada Merve Boluğur hayranları bir dizi ile dönüş yapmasını bekliyor. Oyuncu bu konudaki son durumu şu sözlerle açıkladı: “Bakalım, bir şey diyemiyorum şu anda. Kafamda bir şeyler var yapmak istediğim ama sonrasında da emin olamıyorum. Vazgeçiyorum. Bir de ben özgürlüğüme çok düşkünüm. O yüzden kendimden dolayı yani, yoksa gerçekten çok böyle ben bunu yapmalıyım hissi gelirse yapabilirim” dedi.

Boluğur, kendisine tekliflerin geldiğini hatta en son sunuculuk teklifleri de aldığını ve sıcak yaklaştığını anlattı.

Gerçekten yapmak istediği zaman proje yapacağını anlatan Merve Boluğur’un sözlerini videodan izleyebilirsiniz.