Ana sayfa Foto Galeri Dizideki olay gerçek oldu! Yeni Gelin’in Bella’sı Jessica May çok şaşırttı!

Dizideki olay gerçek oldu! Yeni Gelin’in Bella’sı Jessica May çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Dizideki olay gerçek oldu! Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May çok şaşırttı! 7

“TÜRKİYE’NİN GELİNİ OLACAĞIM”

“Ben Türkleri çok sevdim. Kalbim dolu. Erkek arkadaşım Türk. Evlenmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki yaz temmuz ayında, Brezilya’da inşallah. Brezilya’ya Türk damat gidiyor. ‘Yeni Gelin’de evli birini oynuyorum ve karakter olarak evliliği yaşıyorum. Galiba yavaş yavaş Bella gibi olacağım. Dizi gerçek hayatım olacak. Türkiye’nin yeni gelini olacağım.”

REYTİNGİN ZİRVESİNDE

İkinci sezonuyla izleyiciyle buluşan ‘Yeni Gelin’, güçlü kadrosu ve eğlenceli hikâyesiyle kendi gününün en çok izlenen dizisi.

“EKİP UYUMU BAŞARIYI GETİRDİ”

SHOW TV’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Yeni Gelin’in başrol oyuncusu Jessica May, HT Magazin’den Ömür Sabuncuoğlu’na özel açıklamalar yaptı. May, dizinin başarısının sırrını şu sözlerle açıkladı: “Tüm ekip uyum içerisinde çalışıyoruz. Birbirimize bakarken bile gülüyoruz”

JESSICA May artık içimizden biri. 2 sezondur SHOW TV ekranından ‘Yeni Gelin’ dizisiyle evlerimize konuk oluyor. Son derece sıcakkanlı ve sevecen. Fotoğraf çekimimiz çok eğlenceli geçti. ‘Su gibi kız’ın çekimleri resmen ‘su gibi aktı’. Beni en çok şaşırtan, Türk- çe’yi bu kadar iyi konuşması oldu. Her gün yeni kelimeler öğrenmeye çalışıyor ve öğrendiği her kelime onu çok mutlu ediyor. İnce ruhlu, zarif, neşeli, eğlenceli, sıcacık… O bizim ‘Yeni Gelin’imiz. İşte Jessica May’in bilinmeyen öyküsü…

Adana’da hayat nasıl gidiyor?

Artık evim gibi hissediyorum. Çok arkadaşım oldu. Bana hep “Burada da evin var, istediğin zaman gel” diyorlar.

Düşünüyor musun Adana’dan bir ev almayı?

Yok, şu an düşünmüyorum. Çünkü devamlı İstanbul’a ve Brezilya’ya gidip geliyorum. 6 yıl oldu Türkiye’ye geleli, 2011’den beri İstanbul’dayım.