Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerde bir komik durum! Saçı, başı değiştirip gözlük takınca oluyor mu yani?

Dizilerde bir komik durum! Saçı, başı değiştirip gözlük takınca oluyor mu yani?

tarafından zk zk

Kimi dizilerde yaşanan bir durum var ki adeta izleyenleri ekran başında güldürüyor! Dizinin kötü karakterleri bir şekilde ortadan kaybolup yeniden başka bir kimlikle dönüyor. Ancak adeta ‘yersen’ durumu sergileniyor ekranda. Çünkü normal şartlarda bir iki küçük değişiklikle tanınması hiç de zor olmayanlar, haftalarca yayınlanan dizide tanınmıyorlar!

Mesut Yar, son günlerde iki ayrı dizide ortaya çıkan bu ‘kimlik değiştirme’ olayıyla ilgili Posta’daki köşesinde bakın bu konuya atıfta bulunarak neler söylüyor:

“Bir saç ve bir gözlük yeter mi?

Kanatsız Kuşlar (atv) dizisinde Zeynep karakterinin saplantılı aşığı Ahmet, kendisini öldü gösterip, zengin amcası sayesinde kimliğini ve tüm geçmişini değiştirmişti…
Dizilerde bir komik durum! Saçı, başı değiştirip gözlük takınca oluyor mu yani? 8
Ahmet yeni ismi ve yeni tipiyle hikayeye yeniden giriş yaptı. Saçını değiştirmiş, gözlük ve lens takmıştı. Ama yüz aynı yüz, ses aynı sesti…
Dizilerde bir komik durum! Saçı, başı değiştirip gözlük takınca oluyor mu yani? 9
Çocuklar Duymasın (Kanal D) dizisinde de saplantılı aşık Tutku’nun gerçek yüzü ortaya çıkınca yeni taktiği de benzer oldu. Saçı boyattı, gözlük taktı ve Havuç’un muhtemel kız arkadaşı Alev olarak hikayeye yeniden daldı…”