Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin son karnesi ortaya çıktı! Hangi dizi inişte, hangi dizi çıkışta!

Dizilerin son karnesi ortaya çıktı! Hangi dizi inişte, hangi dizi çıkışta!

tarafından ker_def

Dizilerin son karnesi ortaya çıktı! Hangi dizi inişte, hangi dizi çıkışta! 7

Milliyet Blog yazarlarından Abdurrahman Balcılar, geçen haftanın dizi karnesini yazdı:

Geçen Haftanın (23 – 29 Nisan 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 23 -29 Nisan 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 30 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur, Söz, Yasak Elma, Siyah Beyaz Aşk, 8.Gün, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler, Sen Anlat Karadeniz, Bizim Hikaye, Avlu, Mehmetcik Kut’ül Amare, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Senin, Servet, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamid, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Kalk Gidelim, İnsanlık Suçu, Adı Zehra, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin Göz Yaşları, Jet Sosyete, Tehlikeli Karım ve Aslan Ailem dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Sen Anlat Karadeniz dizisi birinciliği aldı. Total’de 16,58 reyting puanı ile bu hafta ilk sırada yer aldı. Total’in 10.sırasında Star Tv’nin yeni dizisi “Avlu” 5.bölümünde aldığı 5,66 puanla yer aldı.

AB’nin ilk sırasında; Bu hafta “Sen Anlat Karadeniz” 14.bölümünde aldığı 11,84 reyting puanı ile AB’nin birinci sırada bu hafta da yer alıyor. TRT1’in “Payitaht Abdülhamid” dizisi AB’de aldığı 5,55 puanla 10.sırada bu yer alıyor.

(devamı için lütfen sonraki sayfa linkine tıklayınız)