Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin son karnesi ortaya çıktı! Hangi dizi inişte, hangi dizi çıkışta!

Dizilerin son karnesi ortaya çıktı! Hangi dizi inişte, hangi dizi çıkışta!

tarafından ker_def

Dizilerin son karnesi ortaya çıktı! Hangi dizi inişte, hangi dizi çıkışta! 8

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv’nin iddialı dizisi bu hafta da 14.bölümü ile haftanın dizileri arasına Total’de aldığı 16,58 puanla bu hafta ilk sırayı Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü oynamaması nedeni ile birinci sırada yer aldı.

Her şey Yiğit için!

Yiğit’in geçici velayetini kazanan Vedat, yine şeytani bir planın peşine düşer ve oğlunu da alıp otelden ayrılır. Yiğit’in nerede olduğunu bilememek Nefes’i ve Tahir’i çılgına çevirir. Bir de gayrı ahlaki hayat iddiası yüzünden NefesTahir’i kendisinden uzak durmaya zorlayınca, güçlü takımın her bir üyesi ayrı ayrı yerlere savrulur ve ayrı ayrı yanarlar.

Deli Tahir yine deliliğini yapar ve herkesin tekrar bir araya gelmesini sağlar. Ama bu delilik, Vedat’ın daha büyük bir planı devreye sokmasına neden olur. Nefes ve Tahir’in bu plana verdikleri karşılık, Vedat’ın asla tahmin edemeyeceği bir şeydir.

Dizilerin son karnesi ortaya çıktı! Hangi dizi inişte, hangi dizi çıkışta! 9

2.KADIN : Fox Tv’nin ilgi çeken dizisi Kadın, bu hafta AB’de aldığı 11,35 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 2.sıraya yükseldi.

Hatice ve Enver’den uygun iliğin bulunduğunu öğrenen Bahar hayatının en mutlu günlerinden birini yaşar. Uygun iliğin Şirin’in iliği olduğundan habersiz bu güzel haberi herkesle paylaşır. Sarp’ın Şirin’e olan nefretinin en büyük sebebinin Bahar, Nisan ve Doruk’un ölümü olduğunu düşünen Şirin, Sarp’ı bulmak ve ona gerçekleri söylemek için elinden geleni yapar. Levent’in zaafından yararlanan Şirin, Levent’i kullanarak Sarp’ın yeni kimliğine ulaşır. Tüm olanların Suat’ın kulağına gitmesi üzerine ise Suat’ın yeni bir hamlesi olacaktır…

(devamı için lütfen sonraki sayfa linkine tıklayınız)