Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay, Hazar Ergüçlü ve Nur Fettahoğlu’ndan hayata dair mesajlar!

Doğa Rutkay, Hazar Ergüçlü ve Nur Fettahoğlu’ndan hayata dair mesajlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğa Rutkay, Hazar Ergüçlü ve Nur Fettahoğlu huzuru buldu. Üç ünlü kadın oyuncu da tatilde… Doğa Rutkay, oğlu ile doğanın önemini işaret ederken, Hazar Ergüçlü de doğanın içinde özel pozuyla göz doldurdu. Nur Fettahoğlu ise bugün vefat eden Adalet Ağaoğlu’nun şiiriyle dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show programının ve karantina döneminin stresini tatilde atıyor. Eşi Kerimcan Kamal ve ikiz bebekleri ile tatil yapan oyuncu, oğlu Rutkay Kerim ile verdiği pozu instagram hesabından yayınladı. Doğa Rutkay, “Her gün doğanın renklerine şaşırmaya devama ediyoruz” notuyla aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Doğa Rutkay, Hazar Ergüçlü ve Nur Fettahoğlu'ndan hayata dair mesajlar! 10

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, özel bir dergiye verdiği poz ile dikkatleri çekmişti. İnstagram hesabından pozlarını yayınlamaya devam eden oyuncu, güzelliği ile hayranlarının yine beğenisini kazandı. Hazar Ergüçlü, 4.ve final sezonu geçtiğimiz gün yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde de başrolde yer almıştı.

Doğa Rutkay, Hazar Ergüçlü ve Nur Fettahoğlu'ndan hayata dair mesajlar! 11

Hazar Ergüçlü, bugün Hakan Muhafız dizisiyle ilgili paylaşımlar da yaptı. Partneri Çağatay Ulusoy ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu, bir başka paylaşımda ise tüm ekibi sevdiğini belirten mesajıyla dikkat çekti.

Doğa Rutkay, Hazar Ergüçlü ve Nur Fettahoğlu'ndan hayata dair mesajlar! 12

Babil dizisinde Eda karakterine hayat veren Nur Fettahoğlu, dizinin 2. sezonunun çekimlerini bekliyor. Oyuncu, ailesiyle birlikte tatilde. Denizde yüzdüğü sırada çekilen bir fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu, bugün vefat eden ünlü yazar Adalet Ağaoğlu’na veda mesajıyla da dikkat çekti.

Saatin yüreğini dinliyorum
Durmuş.
Evet
Ben ölümü beklerken o ölmüş demek!
Ölebilen tek şey bu
Zaman.
Adalet Ağaoğlu

Doğa Rutkay, Hazar Ergüçlü ve Nur Fettahoğlu'ndan hayata dair mesajlar! 13