Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğa Rutkay’ın kızıyla özel anları! Yüsra Geyik’in felsefesi! Bensu Soral’ın sırt dekoltesi

Doğa Rutkay’ın kızıyla özel anları! Yüsra Geyik’in felsefesi! Bensu Soral’ın sırt dekoltesi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler tatillerini sürdürürken, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Doğa Rutkay, Yüsra Geyik ve Bensu Soral’ın hesaplarından yaptıkları paylaşımlar dikkat çekti.

Bir süredir eşi Kerimcan Kamal ve çocukları ile tatilde olan Doğa Rutkay, halinden son derece memnun. Sıklıkla tatil maceralarını paylaşan ünlü oyuncu, “Kız kıza yüzdük biz bugün” diyerek kızı Piraye ile birlikte denize girdiklerini ifade etti.

Doğa Rutkay'ın kızıyla özel anları! Yüsra Geyik'in felsefesi! Bensu Soral'ın sırt dekoltesi 9

Arka Sokaklar dizisinde Zeliha karakteri ile 14 sezondur yer alan Yüsra Geyik, şu sıralarda sezonun yorgunluğunu üzerinden atıyor. Kanal D ekranında 15. sezonuyla yoluna devam edecek olan Arka Sokaklar’da henüz çekimler başlamadı. Tatil pozunu paylaşan oyuncu ayrıca anlamlı mesajlarla takipçilerini düşündürmeye de devam ediyor:

“…Gerçeklikle ilgili ne bildiğimizden emin değilim. Sanırım gözümüzün gördüğüne kulağımızın duyduğuna itaat etmeye devam edeceğiz.” #elusriyusrâ

Doğa Rutkay'ın kızıyla özel anları! Yüsra Geyik'in felsefesi! Bensu Soral'ın sırt dekoltesi 10

İçerde dizisinden sonra ekranda yer almayan ama yeni bir projede yer almayı da çok isteyen Bensu Soral, tatilini sürdürüyor. Oyuncu, zaman zaman da instagram hesabından güzelliğini sergileyen fotoğraflar yayınlıyor. Oyuncu, son paylaşımında sırt dekoltesi ile dikkat çekti.

Doğa Rutkay'ın kızıyla özel anları! Yüsra Geyik'in felsefesi! Bensu Soral'ın sırt dekoltesi 11