Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisini olumsuz etkileyen detaylar!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini olumsuz etkileyen detaylar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir’deki trajedi hikayenin gerçekliğini olumsuz etkiliyor! TV8 ekranında izleyicilerle 2.bölümü 15 Ocak Çarşamba akşamı buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, sosyal medyada gündem oldu.Binlerce mesaj paylaşıldı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan yapıma yönelik çok sayıda iltifat içerikli yorumu sosyal medyada bulabilirsiniz.

Ayrıca farklı ülkelerde de twitter gündeminde dizinin konuşulduğunu fark etmişsinizdir. Ancak ciddi eleştiriler de var. Tüm bu övgü sarmalı içinde bazı izleyicilerin eleştirilerini de görmekte fayda var.

Örneğin dizinin konusu noktasında inandırıcılık sorunları olduğu görülüyor… Yani herkes için inandırıcı bir hikaye değil… Ayrıca aşrı derecede trajedi içermesi de birçok izleyici açısından ekran başından kaçma sebebi olarak görülüyor.

“İçim şişti” diyen birçok izleyici ekran başında izlemekte zorlandıklarını dile getiriyor. Kimi izleyiciler konunun kendilerini sarmadığını belirten yorumlarda bulunmakta.

Bir izleyicinin şu yorumu ise çok dikkat çekici: “Konu iyi de işlenişi Flash TV tadında…” Dizinin isminin de aslında bir çekicilikten ziyade bir iticilik yarattığı fikrinde olanlar da var.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini olumsuz etkileyen detaylar! 7

“Doğduğun ev sen değilsin, kader ve çaresizlik değil” diye seslenen bir izleyici kaderi değiştirmenin kişinin kendisin değiştirmesi ile mümkün olabileceğine değiniyor.

Bir başka dizi izleyicisi de isme takılmış durumda ve diyor ki, “Coğrafya kaderdir ama ev değiştirilebilir abartmayın.”

Diziyi bir türlü kafasında oturtamadığını söyleyen de önemli bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Çekim tarzından, görüntü kalitesine ve karakterlerin stillerine kadar dizide bir alaturkalık gördüğünü belirten izleyiciler, pek de yerine oturmadığına vurgu yapmaktalar.

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” tüm eleştirilere rağmen yurt dışında da büyük ses getiren bir yapım.