Ana sayfa Sosyal Medya Ayrılıklar ile sarsılan Adım Farah dizisinde ikinci sezon heyecanı artıyor!

Ayrılıklar ile sarsılan Adım Farah dizisinde ikinci sezon heyecanı artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda çok daha güçlü bir hikaye ortaya koyması beklenen Adım Farah dizisinin başrolleri Engin Akyürek ile Demet Özdemir’in bir araya geldiği pozlar yeni sezonun çalışmalarının başladığını gösteriyor.

Fox TV ekranında geçen sezonun öne çıkan dizilerinden olan Adım Farah, özellikle yabancı dizi hayranlarının müthiş bir desteği ile karşılaşmıştı. Yerli dizi hayranlarının da ilgi göstermesine rağmen, reytinglerde büyük fark yaratamayan dizi, sosyal medya ortamında ise geniş bir etkileşim gücüne ulaşmıştı.

İkinci sezonda hikayesi yenilenen ve daha güçlü bir şekilde ekrana döneceği ifade edilen Adım Farah dizisi için başrol ikilisi bir araya geldi.

Ayrılıklar ile sarsılan Adım Farah dizisinde ikinci sezon heyecanı artıyor! 8

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yeni sezon senaryosunu okumaya başladığı, provalarda bir araya geldikleri ortaya çıktı.

Daha önce de yönetmen Recai Karagöz yeni sezon senaryosu ile poz vermiş ve “Adım Farah is loading” diyerek mesaj paylaşmıştı.

Ayrılıklar ile sarsılan Adım Farah dizisinde ikinci sezon heyecanı artıyor! 9

Bu paylaşımlardan sonra da sosyal medya ortamında hem yerli hem de yabancı dizi hayranları ikinci sezon için sabırsızlandıklarını belirten çok sayıda paylaşımda bulundu.

Dizinin yeni sezonda olmayacak isimlerden birisi Orhan karakterini canlandıran Ali Sürmeli. Hamza olarak hikayede izlediğimiz Alper Türedi ile hikayede Ali Galip Akıncı karakterinde izlediğimiz Mustafa Avkıran da yeni sezonda dizide olmayacak.

Feyyaz Duman’ın ikinci sezonda katılımı ile birlikte Adım Farah dizisinde önemli değişiklikler olması da bekleniyor.

Adım Farah dizisinin yeni sezon hikayesinin çok farklı olacağını söyleyelim.