Ana sayfa Dizi İzle Doruk, Nezir’in buzlarını işte o sözlerle çözdü! Kadın 59. bölümde dikkat çeken sahne!

Doruk, Nezir’in buzlarını işte o sözlerle çözdü! Kadın 59. bölümde dikkat çeken sahne!

tarafından zk zk

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin dün akşam 59. bölümü ekrana geldi.

Fox TV’de yayınlanan dizinin geçtiğimiz bölümlerinde Sarp’ı bulmak için yapmadığı kalmayan Nezir’in, neden onu ve diğerlerini bıraktığı anlaşılamamıştı.

Nezir’in yeni bir planı olduğu ve bu nedenle onları bıraktığı sanıldı.

Ancak durum hiç de sanıldığı gibi değildi! Yıllarca oğlunun hasretini çeken ve onu kazayla da olsa öldüren Sarp’ı bulup en büyük acıyı yaşatmanın planlarını yaptı Nezir.

Yüreği buz tutan ve gözünü intikam ateşi bürüyen Nezir’in buzlarını eriten ise Doruk oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Doruk ve Nezir arasındaki yakınlık dikkat çekmişti ama herkesi bırakmasına neden olan olay anlaşılamamıştı. Bu haftaki yeni bölümde Doruk ve Nezir arasında yaşanan o duygusal konuşma ekrana geldi ve Nezir’in o olay sonrasında
kararını değiştirdiği anlaşıldı.

Doruk ve Nezir’in duygusal sahnesini videodan izleyebilirsiniz…

Kadın 59. Bölüm Özeti:
Emre’nin Şirin’in umurunda olmadığını öğrenen İdil, elindeki tek kozu da kaybettiğini düşünmektedir. Şirin’den ihtiyacı olan parayı almak için başka yollara başvurur. Şirin ise Ceyda’nın oğlunun Emre’den olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Ceyda’nın yanında alır. Şirin’in bunu nereden öğrendiğini anlayamayan ve darmadağın olan Ceyda’nın bu durum karşısında suçlayacağı tek bir isim vardır: Bahar.
Ceyda’dan Bahar ve Sarp’ın aynı evde yaşadığını öğrenen Arif, sinirlerine hakim olamaz. Bu kez Bahar’ı asla affetmemekte de kararlıdır. Her şeyi Bahar ile açık açık konuştuğu zaman ise Bahar’dan şok bir cevap alacaktır. Artık bir karar vermek zorunda kalan Bahar, onu çok seven ve her şeye rağmen yanında olan Arif’i mi, yoksa yıllardır hasretini çektiği ve öldü sandığı çocuklarının babasını mı seçecektir?