Ana sayfa TV Programları Dr. Feridun Kunak Show İzle – 5 Aralık 2018 Çarşamba

Dr. Feridun Kunak Show İzle – 5 Aralık 2018 Çarşamba

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor.

Programda “Hacamat nedir? Hacamat nasıl yapılır? Hacamat yapmanın faydaları nelerdir? Varis nedir? Varisin belirtileri nelerdir? Varis nasıl tedavi edilir? Varis nasıl geçer? Varis çorabı giymenin pratik yolları nelerdir?” soruları cevaplandı. Videodan 5 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Programa bu bölüm, kupa ve hacamat tedavisini anlatmak üzere Dr. Cemalettin Ekmekcioğlu konuk oldu.

Dr. Cemalettin Ekmekcioğlu, hacamatın kişiye özel akupunktur noktalarından uygulandığını, toksinlerin en çok deri altında biriktiğini, hacamat ile o toksinlerin temizlendiğini açıkladı. İşlemin kupa ile başlayıp ardından kanın dışarı atıldığını belirten Ekmekcioğlu, hacamatla birlikte tüm organlarda ciddi rahatlamalar olduğunu söyledi. Ayrıca Ekmekcioğlu, damardan alınan kan ile hacamat ile alınan kanda farklılıklar olduğunu, hacamatın kirli kanı atmada faydalı bir yöntem olduğunu aktardı.

Programda Feridun Kunak ise, varislerle ilgili bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı. Kunak, kemiklerin arasındaki damarlardaki genişlemeye iç varis, yüzeydeki damarlardaki genişlemeye ise dış varis dendiğini belirtti.

Kunak, içerisinde at kestanesi ve zeytinyağı olan varis önleyici at kestanesi yağı yapımını izleyicilerle paylaştı. Kunak, karışımı on beş gün beklettikten sonra süzüp varisli bölgeye sürülmesini önerdi.

Ayrıca, içerisinde üzüm çekirdeği ve zeytinyağı olan varislere iyi gelen yağ yapımını ekrana getiren Kunak, karışımı on beş gün bekletip süzdükten sonra sürülmesini tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de…