Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda dizisi ikinci sezonu için ilk mesaj Demet Özdemir’den geldi

Dünyayla Benim Aramda dizisi ikinci sezonu için ilk mesaj Demet Özdemir’den geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir hem Oğuzhan Koç ile evlenmesi hem de Disney Plus’ta başlayan Dünyayla Benim Aramda dizisiyle gündemde yer almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, yapımcısı Asena Bülbüloğlu ile bir yemek yedi ve dizinin başarısını bir kez daha kutladı.

Yemek sonrasında kameralara açıklamalarda bulunan oyuncu, “Dizimizi tekrar kutladık. Gerçekten çok güzel şeyler duyuyoruz, çok güzel şeyler okuyoruz. Biz de mutluyuz. Çok içimize sindi. Devamıyla ilgili yapımcıma sorun” diye konuştu. Demet Özdemir, dizinin devam etmesi konusunda olumlu bir duruş sergiledi.

Dünyayla Benim Aramda dizisi ikinci sezonu için ilk mesaj Demet Özdemir'den geldi 7

Yapımcı Asena Bülbüloğlu ise verdiği bilgide devam etmeyi arzu ettiklerini ifade etti. Bu konuda Disney Plus’tan haber beklendiği de ortaya çıktı.

Demet Özdemir, birbirlerini özledikleri için görüştüklerini bu buluşmanın ikinci sezon ile alakalı bir buluşma anlamı taşımadığını da özellikle belirtti.

Dizi için izleyicinin geri dönüş mesajlarından memnun olduklarını ifade eden Demet Özdemir, çekimleri yaparken de çok içselleştirdiklerini anlattı.

Oyuncu, “Böyle güzel yorumlar okuyunca tabii hayal ettiğimiz her şeyi gördük, şimdi çok mutluyuz” diye konuştu.

Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in de başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi 14 Eylül’den bu yana haftada bir bölüm olmak üzere yayınlanıyor. En son beşinci bölümü izleyici ile buluşan dizi toplam 8 bölümden oluşuyor.