Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin çok heyecanlı ama Hercai hayranları kızgın; ölürse dizi biter!

Ebru Şahin çok heyecanlı ama Hercai hayranları kızgın; ölürse dizi biter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1. sezonuyla beğenileri toplayan Hercai dizisi, 20 Eylül Cuma günü ekrandaki yerini alacak.13. bölümüyle 2.sezonuna başlayacak olan dizide Reyyan ve Miran arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai, ilk sezonunda elde ettiği müthiş popülerlik ile büyük çıkış yakalamıştı. İki başrol oyuncusu da hayran kitlelerini kısa sürede kat ve kat artırdı.

Son dönemin en popüler isimleri haline gelen Akın Akınözü ve Ebru Şahin, artık aranılan isimler noktasında…

Hercai dizisinin 13. bölümü ise izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Ebru Şahin,13. bölüm fragmanını instagram hesabından paylaştı. Heyecanını yansıtan Şahin, “Buluşmaya az kaldı” diyerek sabırsızlığını ifade etti.

Ebru Şahin’in bir takipçisi Reyyan’ın sürekli trip atmasından rahatsız olduğunu yazdı. Ancak aynı fikirde olmayanlar çoğunluktaydı ve Reyyan’ın Miran’a yaptıklarının az bile olduğunu belirten yorumlar üstü üste geldi.

Reyyan’ın bu tavırlarından sıkıldığını söyleyen de birçok izleyici vardı. Bir izleyici, “Bence çok uzattı. Hercai, korku filmimi anlamış değiliz” diye yazdı.

Fragmanda Azat Şadoğlu’nun ölüm emrini veren Azize’ye de tepki vardı. “Azat ölürse dizi biter. En masum, en temiz seven Azat’ı öldürmezsiniz inşallah” diye yazan bir izleyici de destek buldu. Birçok Hercai hayranı Azat’ın diziye çok yakıştığı fikrini paylaştı.

İşte o paylaşım:

13. Bölüm yeni sezon fragmanımız ??‍♀️ Buluşmaya az kaldı ??? #hercai