Ana sayfa Sosyal Medya Afrika’yı gezen, yeni imaj yapan Ebru Şahin’den şaşırtan manzaralar!

Afrika’yı gezen, yeni imaj yapan Ebru Şahin’den şaşırtan manzaralar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra bir süredir dinlenmeye devam ediyor. Yeni sezonda atv’de yayınlanacak olan Destan dizisi ile anlaşma yapan oyuncu, ağustos ayında başlayacak olan çekimler öncesinde tatilin keyfini çıkartıyor.

Afrika gezisi yapan ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Saçlarını Afrika örgüsü yaptırarak imajını değiştiren oyuncuya bu halinin çok yakıştığı görülüyor.

Afrika'yı gezen, yeni imaj yapan Ebru Şahin'den şaşırtan manzaralar! 9

Hayranları da Ebru Şahin’deki bu değişimi çok güzel yorumlarla karşıladı. Ünlü oyuncuya yeni saç şeklinin çok yakıştığını anlatan takipçileri, Afrika’dan gelen her paylaşıma da büyük ilgi gösteriyor.

Afrika'yı gezen, yeni imaj yapan Ebru Şahin'den şaşırtan manzaralar! 10

Tanzanya ve Kenya’da yaşamlarını sürdüren Maasai etnik grubunun arasına karışan oyuncu, yaptığı paylaşımlarla binlerce beğeni topladı. Hayranları ünlü oyuncunun hem yeni imajına hem de sempatikliğine yönelik birçok güzel yorumda bulundu.

Afrika'yı gezen, yeni imaj yapan Ebru Şahin'den şaşırtan manzaralar! 11

“Kalbi güzel, kendi güzel kadın” diye yorum yapan takipçiler, instagram’da Ebru Şahin’den gelen paylaşımlara binlerce beğeni bırakıyor.

Ünlü oyuncu yeni sezondaki Destan dizisi için yoğun bir çalışma ortamının içine girecek. Bu çalışmalar öncesinde Ebru Şahin, Afrika gezisinde gününü gün ediyor ve farklı paylaşımlarıyla da hayranlarını şaşırtmayı sürdürüyor.

Oyuncunun bu paylaşımları twitter ortamında da çok konuşuldu. Kısa sürede binlerce paylaşım yapılınca Ebru Şahin, günün en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Ünlü oyuncunun paylaşımlarını hayranları da kendi sayfalarında yayınlayarak etkileşimi bir hayli artırmaya devam ediyor.