Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’den alkışlanacak sözler! Hercai dizisiyle parlıyor ama bir konuyu unutmamış!

Ebru Şahin’den alkışlanacak sözler! Hercai dizisiyle parlıyor ama bir konuyu unutmamış!

tarafından zk zk

atv kanalında yayınlanan Hercai dizisi, 12 bölüm ekranda kalıp sezon arası verdi ama hala konuşulmaya devam ediliyor.

Dizi bir anda izleyenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanarak, sosyal medyada da çok konuşulmaya başlandı.

Dizinin hikayesinin yanı sıra başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü de daha önce oynadıkları dizilerde görmedikleri bir sevgi ile karşılaştılar.

Ebru Şahin, İstanbullu Gelin dizisindeki Burcu karakterinden sonra ters köşe yaparak Yasak Elma dizisinde Hira karakteriyle izleyenleri şaşırtmıştı.

Ancak Hercai dizisi onun için adeta bir dönüm noktası oldu! Tabii Akın Akınözü için de.

Dizi şu anda sezon arası verdi ve Şahin tatile giderken, Akın Akınözü de vatani görevini yapmak için bedelli askerlikten yararlandı.

Çekimleri Mardin’de yapılan diziyle birlikte Akınözü ile birlikte Ebru Şahin de sosyal medyada da hayran sayısını çoğalttı.

Şahin, geçtiğimiz günlerde Cosmopolitan dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

“Gerçekliğine inanmadığım bir şeyin içinde bulunmayı sevmiyorum” açıklamasını yapan oyuncunun, diziyle birlikte kazandığı şöhretin, kendisini değiştirmemesi için çabaladığı sözlerinden belli oluyor.

Ebru Şahin'den alkışlanacak sözler! Hercai dizisiyle parlıyor ama bir konuyu unutmamış! 7

Şahin, insanların ilgisinin çok kıymetli olduğunu anlatarak, herkes gibi işini yaptığını belirtiyor.

Mütevazi tavrı ve samimi açıklamalarıyla dikkat çeken oyuncu, pek çok kişinin bir diziyle gelen şöhreti taşımakta zorlanmasına karşılık, herkes gibi işini yaptığını ve kimseden farklı olmadığını söyleyerek de bir kez daha gönülleri fethediyor.

Ebru Şahin, “İnsanların yanımıza geldiklerinde gözlerinde beliren o ışık ve bu kadar fazla kişi tarafından sevilip takdir ediliyor olmak bizim için çok değerli. Şöhret kısmına gelecek olursak… Nasıl insanlar sabah kalkıp işine gidiyorsa, bu da aynı aslında, bizim de işimiz bu. Bu yüzden kendimizi herkesten farklı bir yere koymamız ve üstün ilan etmemiz bana doğru gelmiyor. Birilerinin sevgisine basarak değil, onların elini tutarak yükselmek çok daha keyifli ve samimi. İşin büyüsü işin kendisinde. Onun dışında bir yanılsamaya kapılmamak gerekiyor” şeklindeki alçak gönüllü açıklamasıyla izleyenlerin de takdirini topladı.