Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’i ağlatmayın artık! Hercai senaristlerine üstü kapalı mesaj!

Ebru Şahin’i ağlatmayın artık! Hercai senaristlerine üstü kapalı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, Ocak ayının 3. haftasında izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleyen Hercai hayranları, Miran ve Reyyan’ın son bölümlerde aşklarına sahip çıkma tavrından da çok memnun.

Dizide bir hayli gözyaşı döken Reyyan’ın artık mutluluk gözyaşları dökmesini isteyen Hercai hayranları, istedikleri aşk sahnelerini bir süre daha dizide yoğun şekilde görecek.

Miran ve Reyyan’ın arasında son haftalarda yaşanan güzel gelişmeler hemen bitmeyecek. Bir süre daha aşk sahnelerinin yoğun olduğu bölümler geliyor.

Dizi TV programına konuşan Ebru Şahin, artık ağlamak istemediğini belirterek de senaryo grubuna üstü kapalı bir mesaj yolladı.

Şahin iki karakterin aşk sahneleri sorulunca “Ne kadar devam eder, ne olur ben de bilmiyorum açıkçası. Şu an insanların özlemle beklediği sürelerdeyiz. Güzel gelişmeler var Reyyan ve Miran açısından” diye konuştu.

İki karakterin aşklarına sahip çıkmasının önemine işaret eden Ebru Şahin, bu sahnelerin kendisini de çok mutlu ettiğini belirtti.

Şahin, artık ağlama sahnelerinin azalmasından çok memnun. Oyuncu, “Aşklarına daha fazla sahip çıkıyorlar ve daha fazla beraber görebiliyor insanlar onları. Bayağı da mutlu oldular, anladığım kadarıyla. Fragmanları da görünce, çok güzel tepkiler aldık” açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin'i ağlatmayın artık! Hercai senaristlerine üstü kapalı mesaj! 7

Senaryo grubuna da üstü kapalı mesaj yollayan ünlü oyuncu, “Şu an bizim için de daha güzel oluyor çünkü daha az ağlıyorum mesela. O yüzden Miran’dan ayrı olmadığım zamanlarda… O yüzden de bizim için de keyifli oluyor, set esnasında çalışma programı da daha keyifli oluyor” dedi.