Ana sayfa Kadın Haberleri Ebru Şahin’i kopmaya çalıştığı, kendisini çok zorlayan durum!

Ebru Şahin’i kopmaya çalıştığı, kendisini çok zorlayan durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mardin Midyat’ta Hercai dizisinin 3. sezon çekimleri başladı. Reyyan karakteri ile büyük beğeni toplayan Ebru Şahin de sette Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye açıklamalar yaptı.

Küçüklüğünden bu yana oyuncu olmak istediğini belirten Ebru Şahin, “Bazen çok zorlayıcı olsa da fazla otokontrollü olduğumdan şu anki sevgi ve manevi kazanımlarımı hayal etmiştim diyemem. Çünkü iç dünyamda bile hep “Bu kadarı bana yeter” bakış açım vardı” açıklamasında bulundu.

Hırslı birisi olmadığını ifade eden oyuncu, hedefine odaklanan birisi olarak kendisini tanımlıyor. Kendisinde en şaşırdığı özelliğin ketumluğu olduğunu ifade eden Ebru Şahin, bunu şu sözlerle detaylandırdı:

“Her şeyi içinde yaşayan, insanlara hazır şartlar sunmayı, konuşmaktan çok dinlemeyi seven ve çoğu zaman insanların “Bunu söylemeden bunca yıl nasıl durabildin” dediği kişi benim. Hayatımdaki önemli olaylarda bu zorlayıcı olup yanlış anlaşılmalara da yol açıyor. Bu yüzden yavaş yavaş bundan kopmaya çalışıyorum.”

blank

Kendisini en çok mutlu eden şeyleri de sıralayan oyuncu; samimiyet, sevgi, dürüstlük, adalet ve gerçekliğin kendisini mutlu ettiğine vurgu yaptı.

Hayattan öğrendiği önemli mesajlar da var. Bunlardan en önemlisi ise öz saygı ve karşısında gördüğü değere ayna olup, o kişiye aynı ölçüde yansıtmak…

Hayat mottosundan da bahseden Ebru Şahin, “Geçmişin referansıyla geleceğe adım atma” ifadesini kullandı.