Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in aklı da fikri de ödül töreninde!

Ebru Şahin’in aklı da fikri de ödül töreninde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Pantene Altın Kelebek oylaması sona erdi. 28 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan ödül töreni için heyecanlı bir bekleyiş var. Ünlü oyuncu Ebru Şahin de heyecanla bekleyen isimler arasında yer alıyor. Alina Boz ve İlayda Alişan ile birlikte yıldızı parlayanlar arasında gösterilen Ebru Şahin, çok heyecanlı olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi.

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile 2019 yılına damgasını vuran Ebru Şahin, milyonlarca hayran kitlesine de sahip oldu. Kısa sürede ünlenen, ününü yurt dışına da yaymayı başaran oyuncu, çok az bir zamanın kaldığı Altın Kelebek ödül töreni için sabırsızlanıyor.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, “Yılın en görkemli gecesi yaklaştıkça, heyecanım artıyor! #PanteneAltınKelebek için geri sayım başladı. Gün benim günüm” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Ebru Şahin'in aklı da fikri de ödül töreninde! 7

Takipçileri ise “Bizim favorimiz her zaman sensin Kraliçem”diyerek ünlü oyuncuya destek oldular. Dişiliğini sergilediği pozuyla da 200 binin üzerinde beğeni toplayan oyuncuya, binlerce iltifat mesajı geldi.