Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in aklı Hercai’de gönlü bakın hangi projede?

Ebru Şahin’in aklı Hercai’de gönlü bakın hangi projede?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Ebru Şahin, Reyyan karakteri ile büyük ilgi görüyor… Başarılı performansı ile göz dolduran Şahin, 2019 yılının kuşkusuz en iyi çıkış yapan ismi konumunda.

Hercai dizisinin ilk sezonu ile büyük çıkış yapan oyuncu, aynı zamanda yaz aylarında da İsmail Hacıoğlu ile birlikte Şuursuz Aşk isimli filmin çekimlerinde yer almıştı. Birçok ünlü isim tatil yaparken, yoğun geçen sezondan sonra dinlenmeden filmin setine koşan Ebru Şahin, bu emeklerinin karşılığını da film ile almak istiyor.

Şuursuz Aşk, 20 Aralık Cuma günü vizyona girecek. Instagram hesabından filmden görüntüler paylaşan Ebru Şahin, “Gönülmün çiçeği Şuursuz Aşk” diyerek kalbinin bu yapımda olduğunu belirtti.

Heyecanla filmin vizyona girmesini bekleyen Ebru Şahin,bakalım nasıl bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Ebru Şahin'in aklı Hercai'de gönlü bakın hangi projede? 7

Yönetmen koltuğunda Umut Ertek’in oturduğu “Şuursuz Aşk” filminin oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Ebru Şahin, Burcu Kara gibi isimler yer alıyor.

Filmde Ebru Şahin ‘Menekşe’ isimli bir karakteri oynarken, Hacıoğlu da ‘Yusuf’ adlı engelli bir simitçiyi canlandırıyor.

1980’li yıllarda geçen dram filminde Ebru Şahin, akıl hastanesinde tedavi gören Menekşe isimli bir kızı oynuyor.