Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in yeni anlaşması ile iyi mi yaptı yoksa kariyeri için kötü mü oldu?

Ebru Şahin’in yeni anlaşması ile iyi mi yaptı yoksa kariyeri için kötü mü oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Disney Plus birbirinden ünlü oyuncular ile özel anlaşmalar yaparak onları kendisine bağladı. Bu isimler arasında Demet Özdemir, Hande Erçel, Halit Ergenç, Pınar Deniz, Cansu Dere, Engin Akyürek, Kerem Bürsin, Aras Bulut İynemli, İrem Helvacıoğlu, Demet Evgar gibi çok önemli isimler bulunuyor.

Disney Plus’ın anlaşma yaptığı oyuncular arasında Ebru Şahin’in olmaması da dikkatleri çekmişti. Ünlü oyuncu da OGM Pictures ile, bu firmanın üreteceği projelerde yer almak için 1 yıllık özel bir sözleşme imzaladı. Ebru Şahin, kendisini neden tek bir yapım firması ile sınırladı bilinmez ama, OGM Pictures’in de son zamanda Star TV ile bir anlaşmasının olduğunu ve yeni dizilerini bu kanal için yapmakta olduğu biliniyor.

Bugüne kadar birçok projeye imza atan OGM Pictures, son yılların öne çıkan yapım firmalarından birisi oldu. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi televizyon dizileriyle dikkat çeken yapım firması, Star TV’nin büyük sıçrama yapan Yalı Çapkını dizisinin de yapımcısı konumunda.

Dijital diziler olan Atiye, Yakamoz S245, Zeytin Ağacı, Terzi isimli projeler için Netflix ile çalışan OGM Pictures ayrıca Disney Plus’ta yayınlanacak Ben Gri ile Masumiyet Müzesi isimli projelerin de hazırlıklarına devam ediyor. Toprak ile Fidan isimli yine Star TV’de yayınlanacak bir günlük dizi projesi de bulunan OGM Pictures, ayrıca Kral Kaybederse, Çöp Adam ve Ab-ı Hayat isimli televizyon dizi projeleri için de çalışmalarına devam ediyor.

Ebru Şahin'in yeni anlaşması ile iyi mi yaptı yoksa kariyeri için kötü mü oldu? 8

Ebru Şahin ile şirket arasında yapılan anlaşma gereği oyuncu 1 yıllık süreçte şirketin hazırlayacağı ve beğendiği projelerde rol alacak. Disney Plus gibi dünya devi bir şirketin özel anlaşma yapmamasını fırsat bilen OGM Pictures, yurt dışında da çok büyük bir hayran kitlesi bulunan Ebru Şahin’i kendi bünyesine katarak çok önemli bir adım atmış oldu.

Ebru Şahin açısından ise diğer yapım firmalarından kendisini soyutlaması ve sadece tek bir şirketten gelecek projelerle sınırlanması noktasında birçok önemli rolü kaybetme olasılığının da bulunduğunu belirtmek gerekiyor.

OGM Pictures son dönemde ne kadar çok öne çıkan bir yapım firması olursa olsun, Ebru Şahin’in kendisini tek bir şirketin projeleri için sınırlandırması, diğer gelebilecek ve belki de kariyerinde büyük başarı olarak yansıyacak projelere kendisini kapatması anlamına geliyor.

Ebru Şahin'in yeni anlaşması ile iyi mi yaptı yoksa kariyeri için kötü mü oldu? 9

Anlaşmanın 1 yıl ile sınırlı tutulmasının altında Ebru Şahin’in de benzer bir kaygıyı yaşadığı tahmin ediliyor.

Oyuncu en son Destan isimli atv dizisinde başrolde yer aldı. Bu projenin Seul Drama Ödülleri’nde Mahkum ile birlikte ‘en iyi dizi’ seçilmesi, Ebru Şahin için de büyük gurur kaynağı oldu.

Hercai’den sonra dinlenmek isteyen ama Destan projesini de kaçırmamak adına kabul eden oyuncu, bu projede büyük deneyimler yaşadı. Şimdi ise yaptığı 1 yıllık anlaşmanın oyuncunun kariyerine nasıl bir etkisi olacağı merakla bekleniyor.