Ana sayfa Sosyal Medya Ece Uslu, Rottweiler cinsi bir köpek tarafından ısırıldı! İşte son durumu

Ece Uslu, Rottweiler cinsi bir köpek tarafından ısırıldı! İşte son durumu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ece Uslu, instargam hesabından yaptığı paylaşımla herkesin dikkatini çekti. Kolu sargılı olan oyuncu yaşadıklarını ise doğum günü için yaptığı teşekkür mesajında yazdı.

“Dün gece bir rottweiler tarafından ısırıldım. Neyse yine ucuz atlattım buna da şükür” diye yazan Ece Uslu, gülümseyen neşeli pozuyla dikkat çekti.

Ece Uslu, Rottweiler cinsi bir köpek tarafından ısırıldı! İşte son durumu 9

9 Eylül 1974 doğumlu olan Ece Uslu, yeni sezonda Emre Kınay ve Sevda Erginci’nin de başrollerinde yer alacağı Sevgili Geçmiş isimli dizide yer alacak. Ece Uslu, yaz aylarında tatil pozları ile magazin basınında olay olmuştu.

Özellikle bikinili pozları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, fit haliyle de beğenileri kazanmıştı.

Doğum gününde de tanıdığı, tanımadığı bir çok kişiden mesaj alan Ece Uslu, instagram hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile herkese teşekkür etti.

Ece Uslu, Rottweiler cinsi bir köpek tarafından ısırıldı! İşte son durumu 10

Uslu, şöyle yazdı: “Doğum günü mesajları atan, beni tanıyan, tanımayan ve yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki bu hayatı yaşıyorum, iyisiyle, kötüsüyle…Yaşam bence çok anlamlı bir deneyim. Sonraki nedir bilinmez ama kutsal bir deneyim olduğu kesin.

Önemli olan yaşadığımız hayatı anlamlı kılabilmek her türlü. Yanımda olup beni mutlu eden herkese teşekkür ediyorum ve hepinizi çok seviyorum.

Biraz gecikmeli bir teşekkür mesajı oldu, kusura bakmayın”

Ece Uslu, ayrıca hesabından post olarak aşağıdaki fotoğrafını da paylaştı.

Ece Uslu, Rottweiler cinsi bir köpek tarafından ısırıldı! İşte son durumu 11