Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Uslu, yeni dizisinde kader mahkumu olarak dönüyor!

Ece Uslu, yeni dizisinde kader mahkumu olarak dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990’lı yılların başlarından itibaren ekranda kendini göstermeye başlayan Ece Uslu, birbirinden kıymetli rollerde yer aldı. Çok sayıda projede kendisini gösterdi. Kara Melek’de Şule Saylan oldu, yeri geldi ekranda Zerda ile olay yarattı. Elveda Derken dizisinde Lale performansıyla alkışlandı, Karagül’deki Ebru Samverdi ile akıllara yazıldı.

En son 2017 yılında Dayan Yüreğim dizisindeki Elvan karakterine hayat veren ünlü oyuncu, 2 sezonluk aradan sonra ise Sevgili Geçmiş isimli yapımla yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Aslında Ece Uslu’nun yeni dizisinde bambaşka bir karaktere imza atacak olması da hayranlarını heyecanlandıracak. Zira o bir kader mahkumu olarak gönüllere girmeye hazırlanıyor.

Cahide Esen Karalar geliyor!

Ece Uslu, yeni dizisinde kader mahkumu olarak dönüyor! 7

Sevgili Geçmiş dizisinde Ece Uslu’yu Cahide olarak izleyeceğiz. Kocasının ölümü üzerine yıkılan Cahide Esen Karalar, 24 yıl hapis cezası alıyor. 3 kızı içi onun yokluğunda devlet korumasında yetimhanede büyüyor.

Ece Uslu, instagram hesabından dizideki imajını ve yeni karakterinin detaylarını paylaştı:

 Ece Uslu (CAHİDE ESEN KARALAR)

Cahide’nin mutlu hayatı bir anda kocasının ölümüyle yıkılır. Cahide, cinayetin de üstüne yıkılmasıyla tutuklanır. Bunlar olduğu sırada biri 3, diğeri 2 yaşında, sonuncusu ise henüz 6 aylık üç kızı vardır. 24 yıl ceza alır. Onun hayatı bitmiştir, çocuklarının yetimhaneye verilmesini kabul eder, cezaevinde büyümelerini istemez. @eceusluofficial