Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ece Uslu’dan anlamlı doğum günü kampanyası!

Ece Uslu’dan anlamlı doğum günü kampanyası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon İzmir’in Urla ilçesine çekilen Sevgili Geçmiş isimli dizide başrolde yer alan Ece Uslu, sonrasında memleketinde kalmaya karar verdi. İstanbul’u terk ettiği ortaya çıkan oyuncu, aslında bu durumu memleketine geri dönüş olarak yorumluyor…

Hayatında büyük kararlar alan ve iş dışında İstanbul’un karmaşasına dönmek istemeyen Ece Uslu, 9 Eylül’deki doğum günü için de bir kampanya başlattı. Sosyal konulardaki duyarlılığı ile bilenen oyuncu, birçok meslektaşının yaptığı gibi doğum günü için sevenlerinden bir istekte bulundu.

Instagram hesabından paylaşım yapan Ece Uslu, doğum gününde kendisine hediye alınmamasını istedi.. Oyuncu; ailesinden, dostlarından ve takipçilerinden Türk Kanser Vakfı’na destek olmalarını bekliyor.

İşte Ece Uslu’nun mesajı:

Sevgili ailem ve dostlarım,

9 Eylül benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum ????@iyilikpaylas sosyal bagis platformu uzerinden @turkkanserdernegi için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım.

Destek olmak isterseniz bio’daki linkten bağış sayfasına ulaşabilirsiniz. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz ????????????

Ece Uslu'dan anlamlı doğum günü kampanyası! 7