Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilperi Şahinkaya ve Özge Gürel afili poz verdi; Tuvana Türkay ise seksiliğiyle beğenildi

Nilperi Şahinkaya ve Özge Gürel afili poz verdi; Tuvana Türkay ise seksiliğiyle beğenildi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlara ilgi büyük… Kadın oyuncular Nilperi Şahinkaya ve Özge Gürel afili pozlarıyla göz doldurdu. Tuvana Türkay ise fit hali ve seksi duruşuyla takipçilerinden beğeni kazandı.

Yeni Hayat dizisine başlayan Nilperi Şahinkaya, partneri Serkan Çayoğlu ile iyi bir dizi çifti oldu… Dizinin ilk bölümü beğeni topladı ve yeni bölümler öncesi de izleyiciler merakla bekliyor… Nilperi Şahinkaya sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Oyuncu, güzelliğini yansıtan fotoğrafı ile takipçilerinden birçok iltifat aldı.

Nilperi Şahinkaya ve Özge Gürel afili poz verdi; Tuvana Türkay ise seksiliğiyle beğenildi 9

Bay Yanlış dizisinde Ezgi karakterini canlandıran Özge Gürel de özle pozuyla sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. “Bir takım işler… Bir takım bebekler” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan Özge Gürel, takipçilerinden ilgi gördü.

Nilperi Şahinkaya ve Özge Gürel afili poz verdi; Tuvana Türkay ise seksiliğiyle beğenildi 10

Farklı yetenekleri ile dikkat çeken Tuvana Türkay, sosyal medyayı yoğun kullanan isimlerden. Şu anda bir dizi anlaşması bulunmayan oyuncunun, yeni dönemde ne yapacağı da merak konusu.

Seksiliğini her fırsatta sergileyen oyuncu, pozlarıyla hayranlarının aklını başından almayı sürdürüyor.

Nilperi Şahinkaya ve Özge Gürel afili poz verdi; Tuvana Türkay ise seksiliğiyle beğenildi 11