Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, alışveriş için bakın nereye gitti?

Eda Ece, alışveriş için bakın nereye gitti?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, sezon  boyunca çok yoruldu. 5 sezondur devam eden dizinin ana karakteri olarak ekranda her hafta boy gösteren oyuncu, performansı ile de övgülerin sahibi oldu.

Yıldız karakteri ile çok sevilen, başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Eda Ece, 6. sezonda yer alacak mı büyük merak konusu. Zira dizinin sezon finalinde Yıldız, Çağatay ve Ender’in içinde bulunduğu araç uçurumdan yuvarlanmıştı. Çağatay karakterini oynayan Berk Oktay’ın diziden ayrıldığı ve karakterin yeni sezonda olmayacağı biliniyor.

Yıldız ve Ender için ise meraklı bekleyiş devam ediyor. Sezon öncesinde Med Yapım’ın patronu Fatih Aksoy’un vereceği karar sonrasında kimin gidip kimin kalacağı netleşecek. Bu arada dizinin sezon finali yapmasından hemen sonra Eda Ece, saç rengini daha da koyulaştırınca, ‘Yeni sezonda olmayacak mı?’ sorularıyla karşılaşmıştı. Ancak henüz bu konuda bir netlik olmadığını belirtelim…

Aynı zamanda sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olan Eda Ece, yaptığı paylaşımlarla tatil sezonunda da hayranlarının markajında.

Oyuncu son olarak Fransa’nın Cannes kentinde ortaya çıktı. Dünyaca ünlü film festivali ile anılan şehre gittiğini paylaşımına düştüğü konuk bilgisi ile gösteren oyuncunun asıl amacının alışveriş olduğu da notunda yer alıyor…

“Shopping day” (alışveriş günü) notunu paylaşıma ekleyen Eda Ece, mavi kıyafetiyle de beğeni topladı…

Eda Ece, alışveriş için bakın nereye gitti? 7