Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, kasıntı ünlülere fena bir ders verdi!

Eda Ece, kasıntı ünlülere fena bir ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin Yıldız Argun’u Eda Ece, tv100 kameralarına basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile alış veriş merkezinde gezinirken yakalandı. Oyuncu, kameralara ne sırtını döndü ne de bir agresiflik sergiledi.

Eda Ece, gayet rahat ve doğal bir şekilde sorulan sorulara yanıt vererek, birçok meslektaşına da ders veren bir tavırda bulundu.

2019 yılının sert geçtiği vurgusunu yapan oyuncu, “Evlilik olur mu?” sorusuna şu yanıtı verdi: “İnan ki bilemiyorum. Hayat çok acayip bir şey. Yarınımızı bilmeden yaşıyoruz.Bilmiyorum….” Oyuncu, birçok ünlü ismin evlilik gibi sorularda anlamsız tavırlar sergilediği bir ortamda, gayet kendinden emin konuşarak farkını de gösterdi.

Geçtiğimiz haftalarda bir aileye yardım yapması ile gündeme gelen Eda Ece, basını kendisinin çağırmadığını,son anda tesadüfen çekim yapıldığını ve çok doğal gelişen bu olayın farklı yere çekilmemesi gerektiğine değindi.

Gördüğü, şahit olduğu ve ihtiyacı olduğuna inandığı hem insanlar hem de hayvanlara destek olmaya çaba harcadığına değinen Eda Ece, “Hiçbir zaman sırtımı dönmedim. Yaptığımın çeyreği görünüyor orada. Yardım yaparken yakalandım.Varsın böyle bir şey ile yakalanayım” ifadelerini kullandı. Oyuncu, bu röportajdaki tavırlarıyla da ihtiyaç sahiplerine samimi destek sunan tavrıyla da alkışı hak etti.

İşte o röportaj: