Ana sayfa Güncel Haberler Eda Ece, koronavirüse arkadaş gibi nasihat etti!

Eda Ece, koronavirüse arkadaş gibi nasihat etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisindeki Yıldız’ın haline bürünen Eda Ece, koronavirüse arkadaş tavsiyesi gibi sözler gönderdi. Dünyayı kasıp kavuran, binlerce insanın ölümüne yol açan virüsten korunmak için kendini karantinaya alan Eda Ece, zaman zaman da esprili paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Yaz aylarının yaklaşmasına rağmen, birçok uzman virüsün yaz sıcağında kaybolmayacağını söyleyerek birçok kişinin umudunun azalmasına neden olmuştu. Eda Ece de yaz aylarının yaklaşmasına dikkat çekerek koronavirüse instagram hesabından esprili bir mesaj yolladı.

Ünlü oyuncu, “Herkesin hayatına kimse karışamaz, virüs sen de yapma Allah aşkına. Daha bunun Haziranı, Temmuzu mis gibi yaz ayları var. Millet perişan oldu vallahi 155’i ararım” diyerek dalgasını geçti.

Ünlü oyuncu ayrıca evde bütün fenomen videoları da izlediğini belirterek, “İzlemediyseniz sizin hatanız, hayattaki geriliğiniz” diye yazdı.Takipçileri oyuncunun esprili paylaşımına binlerce beğenide bulunurken, hem güzelliğine hem de başarısına yönelik iltifatlarda bulundu.

Eda Ece, koronavirüse arkadaş gibi nasihat etti! 7