Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece patlama yaptı! Birçok ünlü ismin başaramadığını başardı!

Eda Ece patlama yaptı! Birçok ünlü ismin başaramadığını başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel- Yasak Elma dizisinin Yıldız Argun’u Eda Ece, yaptığı her iş ile yakında takip edilmekte. Yükse sayıda hayran kitlesine sahip olan oyuncu, 1 Kasım Cuma günü sosyal medyadan gelen soruları Onedio youtube kanalında yanıtlamıştı.

Program 6 gün içerisinde toplam 2.1 milyondan fazla izlenme elde etti. Ünlü oyuncu, instagram hesabından da paylaşım yaparak youtube trenleri arasına giren videonun başarısını kutlamıştı.

Daha önce aynı formata katılan birçok ünlü ismi izlenme sayısı ile geride bırakan Eda Ece, binlerce beğeni ve yorum da aldı.

Örneğin 31 Ekim’de yayınlanan Tolgahan Sayışman’ın aynı formattaki videosu 160 bin izlenme elde etti.
21 Ekim tarihli Binnur Kaya ve Feyyaz Yiğit videosu 400 bine yakın izlendi.

24 Eylül’de aynı formata konuk olan Melisa Şenolsun 230 bin izlenme elde etmişti. Erkan Kolçak Köstendil’in yine aynı formattaki videosu ise 15 Ağustos’ta yayınlandı ve 1.5 milyona yakın izlenme aldı.

Görüldüğü üzere Eda Ece’nin programının videosu 6 gündür yayında ama tüm bu isimler katlamış durumda.

Samimi açıklamaları ile göz dolduran Eda Ece, dizilerde öpüşmek istemediği ile ilgili sözleriyle da sosyal medyanın gündemine yerleşmişti.

EDA ECE NELER ANLATTI?

Rol aldığı yapımlarda kendisini en rahatsız eden sahnelerin öpüşme sahneleri olduğunu anlatan Eda Ece, öpüşmek istemediğini açık şekilde belirtti.

Ancak, projelerde öpüşmek durumunda kalan oyuncuların da bunu isteyerek yapmadığına dikkat çekti.

Eda Ece, “Öpüşmek istemem. Kimsede çok isteyerek yapmıyor, inanın. Neyse ki kariyerimde çok az başıma geldi.İnşallah gelmez, ama oyuncu ne gerektiriyorsa onu yapmak durumunda. Bunun tersi bir şey söylemek de acemice olur” diye konuştu.

Ünlü oyuncu yer aldığı projelerde öpüşme sahnesi gelirse profesyonelce bunu yapacağını ama öpüşme sahnelerinden pek de haz etmediğini sözlerine ekledi.