Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen’i tanıyana aşk olsun! O nasıl makyaj, nasıl değişmek?

Yasemin Allen’i tanıyana aşk olsun! O nasıl makyaj, nasıl değişmek?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Star TV’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde ile gündemde olan Yasemin Allen’in sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım büyük dikkat çekti. Oyuncunun yüzüne yapılan makyajla bambaşka bir şekle dönüşmesi kendisini bile şaşırttı. Yasemin Allen’in bir moda çekimi için yapıldığı anlaşılan bu makyaj sonrası hali, takipçilerinin de büyük beğenisini kazandı.

Allen, bilindiği gibi moda çekimlerinde ve oynadığı yapımlarda cesur kararlar alabilen bir isim. Yüzünün bir makyaj sanatçısı tarafından dönüştürüldüğü halini görenlerin, söylenmedikçe tanıyabilmesi de hayli zor. Beyaz bir boya ile boynu ve yüzü tamamen boyanan Yasemin Allen’e kırmızı ruj da sürülmüş.

Ortaçağ’da şovalyelerin taktığına benzer bir başlıkla poz veren oyuncu “Bin yüzü olan kahraman” notuyla instagram’da aşağıdaki görselleri paylaştı. Yasemin Allen, kendisinin de sonucuna şaşırdığı anlaşılan “Bu inanılmaz çekim için” sözleriyle makyaj sanatçısı Mark Arrigo’ya da teşekkür ediyor.

Kendisi için büyük bir zevk olduğunu da ekleyen Yasemin Allen’in bazı takipçileri “Bu ne?” diye oyuncuya çok şaşırdıklarını ifade ederken “Yine de çok güzelsin” şeklinde yorumlar da yapılmakta.

İşte Yasemin Allen’in dikkat çeken o paylaşımı:

The hero with a thousand faces.

Thank you to Mark Arrigo @markarrigophotography for this incredible shoot, and the ever talented @mariacomparettomua for her art. What a pleasure this was.

????

Bu inanılmaz çekim için @markarrigophotography ‘e, tenime uyguladığı sanattan ötürü de @mariacomparettomua ‘e teşekkür ederim.