Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin üst üste gelen kötü haberlerle siniri tepesine çıktı!

Eda Ece’nin üst üste gelen kötü haberlerle siniri tepesine çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, sosyal konulara ve gündemde yaşanan olaylara duyarlı ünlüler arasında yer alıyor.

Önceki gün Fatih’te kapısında “Dikkat siyanür var” yazılı not olan bir evde 2’si kadın 4 kardeş antidepresan içerek hayatlarına son vermişti.

Bugün de Aksaray’dan herkesi çok üzen bir haber geldi. Aksaray’da Merkez Mehmetçik İlkokulu’nda otizm sınıflarının kapatılmasını talep ettiği ileri sürülen velilerin, okul çıkışında otizmli öğrencileri yuhaladığı iddia edildi.

İşte Türkiye gündemine yerleşen bu iki olay sonrası morali bozulan Eda Ece, sosyal medya üzerinden mesaj verdi.

Twitter’dan üst üste paylaşım yapan Eda Ece, yaşanan bu gelişmelerle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı:

“Sakın böyle cahil, akılsız, vicdansız, hak yiyen insan olmayın. Otizmli çocukların eğitim hakkını elinden almaya çalışmak,onları yuhalamak ne demek!!! Çocuklarınıza bu davranışlarla mı örnek oluyorsunuz?Utanç duydum, sinirim tepeme çıktı.

Dünkü yoksulluktan intihar eden aile haberini okuduktan sonra, bugün otizmli çocukları yuhlayan veliler.. Bu dünyayı haketmeyen insanlar,inanılmaz doğa ve insan gibi bir mucize varlık.. Gerçekten hırsızlığa,adaletsizliğe,hainliğe mi kullanacaksınız bu hayat şansını? Yazık.”

Eda Ece'nin üst üste gelen kötü haberlerle siniri tepesine çıktı! 7