Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO’da Oktay Kaynarca’nın içine Testere Necmi kaçtı!

EDHO’da Oktay Kaynarca’nın içine Testere Necmi kaçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca, yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterine hayat vermişti. Fenomen olan karakterin ölüm yıldönümü aradan geçen yıllardan bu yana kutlanıyor. Fenomenleşen Süleyman Çakır’ın ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli karakteri de fenomen oldu.

5. sezonu 28 Nisan Salı akşamı 165. bölümüyle tamamlayan dizi, bir süreliğine izleyicilerine veda etti.2020-2021 sezonunda yeniden izleyicilerle buluşacak olan dizinin 5.sezon finalindeki bir sahne büyük dikkat çekti.

Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır, düşmanlarını elektrikli testere ile doğradı… İşte bu sahne de izleyicilere Kurtlar Vadisi dizisindeki Testere Necmi karakterini hatırlattı. Tarık Ünlüoğlu’nun canlandırdığı Testere Necmi, affetmeyen bir karakterdi. Bazı düşmanlarını testere ile öldürürdü.

EDHO'da Oktay Kaynarca'nın içine Testere Necmi kaçtı! 7

Bilindiği üzere Tarık Ünlüoğlu da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaplan olarak yer almıştı. Ünlüoğlu, 2019 yılının Ekim ayında vefat ettiğinde tüm hayranları derin bir acı yaşadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde elektrik testeresi kullanılması Tarık Ünlüoğlu’nu hatırlattı. İzleyiciler ünlü oyuncuyu andı.

Ayrıca Oktay Kaynarca’nın bu sahnesi için de “Hızır’ın içine Testere Necmi kaçmış. Kurtlar Vadisi sahnesini anımsattı” diye yorumlar yapıldı.

Birçok kişi bu sahnede Testere Necmi karakterini hatırladığını sosyal medyada yazdı.