Ana sayfa Güncel Haberler Evde deli gibi yemek yapıyorum! Kerem Bürsin’in yemekleri bir başka

Evde deli gibi yemek yapıyorum! Kerem Bürsin’in yemekleri bir başka

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Rachel Araz Kiresepi’nin instagram canlı yayın konuğu oldu. Oyuncu, karantina günlerinden bahsetti.

“Evde yemek yapıyor musun?” şeklindeki bir soru üzerine, Kerem Bürsin şöyle konuştu: “Yapıyorum, deli gibi, full yemek yapıyorum. Sıkıcı yemek yapıyorum. Buharda sebzeler, buharda pilav gibi.”

Ünlü oyuncu, yayın günü yediği yemekleri de söyledi.Bal kabak çorbası, körili tavuk ve bir de buharda sebze yediğini anlatan Kerem Bürsin, hepsini de kendisi pişirdi.

Kerem Bürsin, en iyi yaptığı yemeğin ise Türkiye’de pek olmayan İspanyol mutfağında bulunan Chili olduğunu söyledi. Chili biber, et ve sıklıkla domates ve fasulye içeren baharatlı bir güveçtir.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.

Kerem Bürsin, koronavirüs öncesinde BluTV’de yayınlanan Aynen Aynen dizisinin 3. sezonundan itibaren Nilperi Şahinkaya’nın partneri olmuştu.

Oyuncu, yeni sezon için ise Hande Erçel ile aynı dizide rol alacak. Sen Çal Kapımı isimli dizinin hazırlıkları sürüyor ve Haziran ayı için çekimlerin başlama ihtimali bulunuyor.