Ana sayfa Sosyal Medya Ege Kökenli, gördüğü manzaradan fena halde ürktü!

Ege Kökenli, gördüğü manzaradan fena halde ürktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ege Kökenli, karantina dönemini sıkıntılı geçiren ünlülerden birisi oldu. 2003 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Ege Kökenli, farklı rollerde yer aldı. Güneşin Kızları dizisindeki Melisa karakteri akıllarda kalıcı oldu. Bir ara Yasak Elma dizisinde Yağmur karakteri ile kısa bir süre görünen oyuncu, Benim Tatlı Yalanım isimli dizide ise Aylin karakterine hayat verdi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süre kendisini karantinaya alan oyuncu, bu dönemde en çok da sarılamamaktan şikayetçi oldu. Bu dönemde birçok tiki oluştuğunu belirten Ege Kökenli, Mart ayının 15’inden bu yana karantina da olduğunu ifade etti.

Bu dönemde çok yemek yaptığını belirten oyuncu, bunun görev ve iş gibi olduğu için kendisine cinnet geldiğini belirtti. Evde temizlik yapmaktan ve yemek yapmaktan yorulduğunu anlatan Ege Kökenli, “Nedir böyle. Dışarıdan yemek söyledik. Her şeyi strilize ettim. İlk hafta çamaşır suyu ile giriştim, sonra sakinledim” dedi.

Normalleşmeye başladığını belirten oyuncu, alışveriş merkezlerinin dolmasını anlayamadığını belirtti. Ege Kökenli, insanların çok bunaldığı için böyle yaptığını düşündüğünü belirtti ve şöyle konuştu: “Türk milletinde var, biz korkusuz milletizdir. Bize bir şey olmaz diye. Bir gaz olundu. Biraz beni ürkütüyor. Aşı da yok hala. Rakamları takip etmeleri bırakalı çok oldu.”