Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinde Beren Saat, o korkunç sahnede yaşadıklarını anlattı!

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinde Beren Saat, o korkunç sahnede yaşadıklarını anlattı!

tarafından zk zk
Bir süredir dizilerde yer almayan Beren Saat’in başrolünde oynadığı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisindeki bir sahne çok konuşulmuştu.

Tecavüze uğrayan bir genç kızı oynayan Beren Saat, o sahnenin kamera arkasında ne kadar çok zorlandığını Le Figaro gazetesine anlattı.

Saat, dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanmaya başlayan diziyle ilgili olarak bir röportaj verdi. Novelas TV isimli kanalda yayınlanan dizi hakkında Reyhan Atay’a verdiği röportajda, Vedat Türkali’nin romanından uyarlanan dizinin daha önce 1986 yılında film olduğuna vurgu yaparak “Film, tecavüz edenlerin kurbanlarıyla evlenmesi halinde cezadan kurtulmasıyla ilgili kanunun aleyhinde. Tecavüze uğrayan genç bir kadının dokunaklı hikayesi ve Türk muhafazakarlılığıyla yüzleşmesi beni derinden etkiledi” ifadesini kullandı.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde Beren Saat, o korkunç sahnede yaşadıklarını anlattı! 8

Ünlü oyuncu, sahnenin öncesinde ve sonrasında bir psikoanalist tarafından takip edildiklerini de belirterek o anları şöyle aktardı:

“Bana “Sahneyi karnından bıçaklanıyormuşsun gibi düşün,” demişti. O korkunç sahnenin çekilmesi iki gün sürdü. Sinirlerimin bozulup ağladığım zamanlar oldu. Tek dileğim kolumu ve dizimi gerçekten acıtan sahnenin çekimin bitmesiydi.”

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde Beren Saat, o korkunç sahnede yaşadıklarını anlattı! 9