Ana sayfa Dizi Fragmanları Elbet Bir Gün beklediğinizden daha etkili bir dizi olacak!

Elbet Bir Gün beklediğinizden daha etkili bir dizi olacak!

tarafından ker_def

Sırlar ve gizem dolu bir hikaye. Başrolde güçlü isimler ve Fox TV’den yeni bir dram yapımı geliyor. Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizilerinin final kararı alındı. Elbet Bir Gün isimli yeni dizi için de ilk fragman yayınlandı. Ekim ayının son haftasında ilk bölümü yayınlanması beklenen Elbet Bir Gün’ün ilk fragmanı da bir hayli dikkat çekici oldu.

Proje tasarımını ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp yazdı. Bölüm hikayesini ve tretmanını Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX’un yeni sezon dizisi “Elbet Bir Gün”ün ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin fragmanı izleyenleri beklentilerin de üzerine çıkabilecek bir dram projesinin geldiğini anlatıyor.

Başrollerini birbirinden başarılı oyuncular; Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı, Muhammet Uzuner, Helin Kandemir, Ömer Genç, Kenan Acar, Yağmur Özbasmacı, Zeynep Kaçar, Ulvi Kahyaoğlu, Osman Karakoç, Talha Karcı ve Değer Soysal Alp gibi deneyimli isimlerinden kadrosunda yer aldığı dizi ilk tanıtımıyla büyük dikkat çekti. Sosyal medyada beğeni dolu yorumlar alan tanıtım, projeye olan ilgi ve merakı da artırdı.

Elbet Bir Gün beklediğinizden daha etkili bir dizi olacak! 9

SIR VE GİZEM DOLU HİKAYESİYLE “ELBET BİR GÜN” NEFESLERİ KESECEK!

Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıptırlar. Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Elbet Bir Gün beklediğinizden daha etkili bir dizi olacak! 10

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Elbet Bir Gün beklediğinizden daha etkili bir dizi olacak! 11

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.
Nefes kesen hikayesiyle “Elbet Bir Gün”, çok yakında FOX’ta.