Ana sayfa Kadın Haberleri Elçin Afacan dizi için kilo aldı ama hayranları zayıflamasını istemiyor!

Elçin Afacan dizi için kilo aldı ama hayranları zayıflamasını istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezonun başlarında yayından kaldırılan Bir Aile Hikayesi dizisinde Beste karakterine hayat veren isim Elçin Afacan idi… Oyuncu rolü için 20 kilo aldı. Projede de çok sevildi.

Elçin Afacan’ın takipçileri şimdilerde ondan yeni bir dizi bekliyor. Birçok takipçisi de zayıflamasını istemiyor. “Fazla zayıflama biz seni öyle sevdik” diyen takipçileri, sevgilerini sosyal medyadaki yorumlarıyla gösteriyor. Bir hayranı, “Beste tam olarak beni anlatıyordu ve sen inan bana tombikliğinle çok güzelsin” diyerek oyuncuya iltifat etti.

Elçin Afacan ise hayatındaki en büyük çılgınlığın bu kilo meselesi olduğunu söyledi.Afacan, “Hayatımda ki en büyük çılgınlık Elçin rolü için 20 kilo almaktı ve bu en uzun ve sonucu en güzel olan çılgınlığım oldu sanırım” diyerek durumdan pek de rahatsız olmadığını ifade etti.

Elçin Afacan dizi için kilo aldı ama hayranları zayıflamasını istemiyor! 7

Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan oyuncunun diziden sonra da kilosunu koruduğu görülüyor. Afacan’ın şu aralar ne yaptığını merak edenlere not; ÜBÜ HEP ÜBÜ isimli tiyatro oyununda rol alıyor.

Çağlar Çorumlu’nun da bu yapımda yer aldığını hatırlatalım.