Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif 792. Yeni Bölüm Fragmanı İzle – 6 Kasım Salı

Elif 792. Yeni Bölüm Fragmanı İzle – 6 Kasım Salı

tarafından ker_def

Küçük bir kız ve annesinin yaşadığı zorlukları konu eden Elif’te 6 Kasım Salı akşamı Macide Alzheimer olduğunu öğrenir. Melek ve Aslı ise sürekli rahatsız edilir. Evden taşınmaya karar veren ikiliyi nasıl bir sürpriz bekliyor? Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Herkesten gizli doktora giden Macide Alzheimer olduğunu öğrenir. Bunu duyunca yıkılan Macide Elif ve Melek’i bulup onları koruyamamaktan korkar. Macide kimseye haber vermeden tekrar doktora gitmeye karar verir fakat evden çıktığında Hümeyra ve Levent de onunla geleceklerini söyler. Macide yaşadığı durumu onlardan saklamak ister. Kerem ise Parla’yı kırmamak için çok önemli bir toplantısı olduğu halde Parla ile bir partiye gider. Rana Kerem’in yokluğundan faydalanıp toplantıda holdingin iplerini eline almak için Mahir’le iş birliği yapar. Aslı Rana’nın hamlesini fark edip Kerem’i arar fakat ona ulaşamaz. Melek ve Aslı evlerinde sürekli rahatsız edilir. Artık evden taşınmaları gerektiğini düşünen ikiliyi bekleyen bir sürpriz vardır.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan Oral