Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif Dizisi 2 Mayıs Perşembe 914. bölümde Mahir, Kıymet’in suçlarını Fikret’e anlatıyor!

Elif Dizisi 2 Mayıs Perşembe 914. bölümde Mahir, Kıymet’in suçlarını Fikret’e anlatıyor!

tarafından ker_def

Elif Dizisi 914. bölümde neler yaşanacak? Mahir’in Avukat Fikret’e gerçekleri anlatması Fikret’in sonu oluyor. Kıymet cinnet geçirip Fikret’in canına kıyıyor! Elif dizisinin 2 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek olan 914. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Haberimizde dizinin yeni bölümünden detayları bulabilirsiniz. Videodan ise 914. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Ekranların uzun soluklu dizisi Elif’te 2 Mayıs Perşembe günü Mahir, Kıymet’in tüm suçlarını Fikret’e anlatır ve Melek’in suçsuzluğunu ispatlar. Başına geleceklerden korkan Kıymet nasıl bir çözüm yolu bulacak?

Mahir Fikret’e Kıymet’le Haktanır ailesine karşı planlarını, Kıymet’in yaptıklarını, Melek’in suçlu olmadığını bir bir açıklar. Fikret onun bu itiraflarını neden yaptığını anlayamaz. Mahir Melek’e olan aşkını Fikret’le paylaşır. Bunun üzerine Fikret ve Mahir bir yol haritası çıkartır.

Öte yandan Mahir’e ulaşamayan Kıymet bu durumun altından bir şey çıkacak diye düşünerek harekete geçer. Mahir’in Fikret’in ofisinden çıkmasıyla beraber, Kıymet de Mahir’in Fikret’le görüştüğünü öğrenir. Mahir’in her şeyi anlatmış olabileceğini düşünen Kıymet onunla kavgaya tutuşur. Kıymet her şeyin ortaya çıkmasını engellemek için bu sefer ne yapacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan; Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan Oral