Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 20 Şubat Salı 672. bölümünde Vildan, Tarık’ı tehdit ediyor

Elif dizisi 20 Şubat Salı 672. bölümünde Vildan, Tarık’ı tehdit ediyor

tarafından ker_def

Program Adı : DİZİ “ELİF”
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2018, Salı
Yayın Saati : 20:00

VİLDAN TARIK’I TEHDİT EDİYOR

Elif’te Vildan konaktan kaçarken Tarık’a yakalanır. Vildan’ın kendisini kandırdığını anlayan Tarık öfkesine hakim olamaz. Fakat Vildan Tarık’ı köşeye sıkıştırmayı başarır.

672. Bölüm Özeti:

Vildan Elif’le birlikte konaktan kaçmak üzereyken Tarık’a yakalanır. Macide’yi zehirlemesi için Vildan’ı görevlendiren Tarık gerçekleri öğrenince çok öfkelenir ve Vildan’dan hesap sorar. Vildan başta inkar etse de sonunda her şeyi itiraf eder. Elif Vildan’ı Tarık’ın elinden kurtarmaya çalışmak isterken bu sefer kendi başını derde sokar. Vildan durumdan sıyrılmak için Tarık’ı etkisiz hale getirir. Öte yandan Tarık’tan haber alamayan Hümeyra onun için endişelenmeye başlar. Durumu gün geçtikçe iyiye giden Macide hastaneden taburcu olur. Tarık Macide gelmeden Vildan’ı göndermek isterken hiç ummadığı bir tehditle karşı karşıya kalır.

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol
Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Senaryo: Rüya İstanbul