Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif Dizisi 5 Haziran Çarşamba 937. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Elif Dizisi 5 Haziran Çarşamba 937. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Elif dizisi 937. bölümde Melek Kıymet’in sakladığı sayfayı bulur ve kendisiyle ilgili büyük sırrı öğrenir. Macide’ye sayfayı veren Melek aradığı kişinin kendisi olduğunu söyleyince nasıl bir tepkiyle karşılaşacak? Elif dizisinin 5 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek 937. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Melek kayıp defter sayfasını bulmasıyla birlikte, Kıymet’in derdinin ne olduğunu anlar, onun her şeyi mirasın bölünmemesi için yaptığını fark eder. Kıymet’in, Macide’nin mirastan pay vermemesi için onu ve Elif’i ortadan kaldırmak istediği artık ortaya çıkar. Kıymet’e gerçekleri bildiğini belli etmeme kararı alan Melek Macide’ye kayıp sayfayı götürür ve aradığı Melek’in kendisi olduğunu söyler. Macide aylardır aradığı Melek ve Elif’in aslında yanı başında olduğunu öğrenince ne yapacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 21:00’da Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.