Ana sayfa Dizi Analiz Elimi Bırakma 11. bölüm öncesi analiz! Azra’ya kimler iftira attı?

Elimi Bırakma 11. bölüm öncesi analiz! Azra’ya kimler iftira attı?

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisi Pazar akşamları reytinglerde zirvenin tek hakimi olmayı sürdürüyor. Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrolündeki dizinin 10. bölümü dün akşam TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Büyük heyecan yaratan dizinin yeni bölümü de merakla bekleniyor. Azra’nın dolandırıcılıkla suçlanması bardağı taşırıyor. Azra’nın 11. yeni bölümde tüm gerçekleri açıklaması bekleniyor. Dizinin hayranları da 11. bölüm öncesinde youtube’da paylaştıkları videolarla hem tespitler de hem de sonraki bölümlerle ilgili tahminlerde bulunmaktalar.

Amatörce hazırlanan bu videolarda izleyicinin Elimi Bırakma dizisini ne kadar yakından takip ettiğini de görebilirsiniz. Videodan 11. bölüm ile ilgili amatörce hazırlanan analiz çalışmasını izleyebilirsiniz.

Dizinin Künyesi

Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal