Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 2 Haziran Çarşamba 193. bölüm fragmanı izle

Emanet 2 Haziran Çarşamba 193. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Emanet dizisi hafta içi akşam saatlerinde izleyicilerle buluşuyor. Dizinin sezon finaline doğru adım adım ilerleniyor. Seher ile Yaman arasında neler yaşanacağı da her yeni bölümde merakları süslüyor. Dizinin hayranları, Yaman ve Seher’in yaşadığı çaresizlikler nedeniyle son bölümlerde bir hayli duygusallaştı.

Emanet dizisinde Yaman, Selim’in teklifini kabul etmek zorunda kaldı. Seher ise tüm bunlardan habersiz ve kendisini de biraz çaresiz hissediyor. Emanet dizisinin 2 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 193. bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinin 1 Haziran Salı günü yayınlanan 192. bölümünde Selim’in teklifini kabul eden ve Yaman’dan habersiz yanına gelen Seher’in tek bir amacı vardır, yeğenine kavuşmak. Ama Selim, Seher’den vazgeçmeye niyetli değildir.

İşte Emanet dizisinin 192. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Emanet dizisi detaylar:

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.