Ana sayfa Dizi Haberleri En çok izlenen diziler ve yayından kaldırılanlar! İşte yeni sezon ilk haftasında dizi karnesi

En çok izlenen diziler ve yayından kaldırılanlar! İşte yeni sezon ilk haftasında dizi karnesi

tarafından ker_def

En çok izlenen diziler ve yayından kaldırılanlar! İşte yeni sezon ilk haftasında dizi karnesi 7

VER ELİNİ AŞK (Kanal D) :

Romantik komedi türündeki Ver Elini Aşk, yapımcısı Salacak Yapım – Ayça Aral Sarangil, Yönetmeni Bora Onur, Senaryo Ferde Eryılmaz – Nehir Erdem birlikte yazıyorlar.

Oyuncular: Sevda Erginci (Ayperi Erdem), Ali İl (Kaan Tuğlu), Köksal Engür (Mehmet Emin Adanalı), Asuman Dabak (Mine), Hakan Pişkin (Fedai), Ceren Koç (Lalin), Büşra Çam (Kiraz), Nihal Menzil (Nazmiye), Metin Keçeci (Selo), Toygun Ateş (Asım Dede), Mesut Yılmaz (Mesut), Gamze Demirbilek (Ayten), Duygu Karaca (Simten), Gökay Müftüoğlu (Oğuz), Burcu Günay (Belma), Nazan Ayas (Lütfiye), Gülsün Sare Fil (Su Ellen Tuğlu)

Konu: Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden doğan kızıyla İstanbul’da yaşayan son derece çapkın ve sorumsuz bir metropol insanı olan Kaan ile ablasını bulmak için köyden İstanbul’a gelen, dediğim dedik Antepli bir köylü kızı olan Ayperi’nin yolları kesişir. Kaan’ın dünyalar tatlısı bebeği Su’ya dadılık yapmaya başlayan Ayperi ile Kaan her konuda zıtlaşsalar da bilmedikleri bir şey vardır. Onların kaderleri bundan yıllar önce Kıbrıs Savaşı sırasında birlikte yazılmıştır.