Ana sayfa Dizi Haberleri En çok izlenen diziler ve yayından kaldırılanlar! İşte yeni sezon ilk haftasında dizi karnesi

En çok izlenen diziler ve yayından kaldırılanlar! İşte yeni sezon ilk haftasında dizi karnesi

tarafından ker_def

En çok izlenen diziler ve yayından kaldırılanlar! İşte yeni sezon ilk haftasında dizi karnesi 7

YENİ BAŞLAYAN DİZİLER :

SEVEN NE YAPMAZ (Atv) :

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin paylaştığı Seven Ne Yapmaz dizisinin ilk bölümü Atv’de ekranlara geldi. Diğer rollerde; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu rol aldı.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu ‘Bazı Filmler Yazı Grubu’nun yazdığı dizide Safranbolu’dan İstanbul’a uzanan bir aşk hikayesi işleniyor.

Konu: Uçarı, çapkın, yakışıklı Ozan Ekinsoy, Türkiye’nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding’in veliahtıdır. Fakat yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Ozan memlekette, o güne kadar tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip Nazlı’yla karşılaşır. Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün göz bebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. Ozan Nazlı’nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı’ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı’ya bir anda aşık olur.