Ana sayfa Dizi Haberleri En derin sırlar, konuşulmamış gerçekler… Kırmızı Oda dizisi afişiyle de dikkat çekti…

En derin sırlar, konuşulmamış gerçekler… Kırmızı Oda dizisi afişiyle de dikkat çekti…

tarafından zk zk

Bir süredir hazırlıkları devam eden ve tanıtımları dönmeye başlayan yeni sezonun iddialı yapımları arasındaki Kırmızı Oda dizisi, oyuncularıyla olduğu kadar hikayesiyle de çok çarpıcı öyküler sunacak izleyiciye. Karakterlerin iç dünyasını açan, sarsıcı ve gerçek hayat hikayelerinden alınmış yaşanmışlıklar üzerine kurulu dizi, terapi seanslarıyla da izleyiciyi tam kalbinden vuracak gibi duruyor.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun birbirinden çarpıcı gerçek yaşam öykülerine dayanan eserlerinden hareketle çekilen ‘Kırmızı Oda’ çok yakında TV8’de yayınlanmaya başlanacak.  Gücünü gerçek karakterlerin gerçek hayat hikayelerinden alan ‘Kırmızı Oda’da üzerine konuşulmamış ne varsa ortaya çıkacak. İnsan hayatının en derin sırları ‘Kırmızı Oda’da anlatılacak.

Çekimleri devam eden diziden ilk toplu kare fotoğrafı da yayınlandı. Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan yer aldığı Kırmızı Oda tanıtımları ve fotoğrafları ile büyük dikkat çekiyor.

En derin sırlar, konuşulmamış gerçekler... Kırmızı Oda dizisi afişiyle de dikkat çekti... 7

Tüm Türkiye’yi terapiye almak iddiasındaki dizinin gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerindeki birbirinden şaşırtıcı karakterleri canlandırmak üzere Türkiye’nin ünlü isimleri de diziye konuk olacaklar. Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir ‘Kırmızı Oda’nın ilk bölümünün konukları!

Cem Karcı yönetmenliğinde çekilen ‘Kırmızı Oda’, Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı.