Ana sayfa Kadın Haberleri En güvenilen ünlü isim Müge Anlı oldu!

En güvenilen ünlü isim Müge Anlı oldu!

tarafından ker_def

MediaCat’in Ipsos işbirliğiyle yaptığı Celebrity Güven Endeksi araştırmasının ilk sonuçlarına göre en güvenilen isim “Müge Anlı” oldu.

Ipsos tarafından 2017’nin Ekim ayında gerçekleştirilen çalışma “Ünlülerin size herhangi bir ürün veya hizmet hakkında tavsiyede bulunduğunu düşününüz. Herhangi bir ünlüye ne derece güvendiğinizi belirtir misiniz? Sorusuna yanıt arandı. Çalışma 80 kişilik ünlü havuzunda yer alan ünlülerin fotoğrafı gösterilerek gerçekleştirildi. Katılımcılar fotoğraflarını gördükleri ünlüleri 10 üzerinden değerlendirdiler.

Zirve Müge Anlı’nın!

Listenin birincisi sırasında %47,5 ile gündüz kuşağının başarılı programcısı Müge Anlı yer aldı. Özellikle yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında topluma verdiği sosyal mesajları başarılı televizyoncuyu en güvenilir ünlü yaptı.

Çalışmaya katılan kişilerin üçte biri, bir ünlünün kendilerine herhangi bir ürün ya da hizmeti tavsiye etmesi durumunda o ünlüye inanacak ve güveneceklerini belirtti. Sonuçlar katılımcıların ünlü birinin bir markanın reklamında yer alması durumunda o markayı tercih etme ihtimallerinin yüzde 39’un üzerinde olacağını ortaya koyuyor. Araştırma 29 Eylül – 10 Ekim 2017 tarihleri arasında CAWI (Bilgisayar destekli online görüşme) tekniği kullanılarak, Türkiye Temsili 15-55 yaş aralığında 1000 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.