Ana sayfa Günlük Burç Yorumları En kıskanç burçlar hangileri? Filiz Özkol, burçların en’lerini anlattı!

En kıskanç burçlar hangileri? Filiz Özkol, burçların en’lerini anlattı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Filiz Özkoç, youtube kanalında sıklıkla burçlar ve astroloji konularında video paylaşmakta. Filiz Özkol, son olarak burçların enleriyle ilgili çok faydalı bir paylaşımda bulundu. Youtube kanalında burç meraklıları ile buluşan Filiz Özkol, en kıskanç, en duygusal, en cazip, en şımarık, en bonkör, en cimri, en kinci, en hafıası güçlü, en obur gibi farklı konularda hangi burçların öne çıktığına değindi. En beceriklisinden en iradelisine ve kıskancına kadar tüm burçlarla ilgili dikkat çeken detaylar bulunuyor.

Burçlardaki kıskançlık üzerine konuşan Filiz Özkol, Boğa, Yengeç ve Akrep burçlarının en kıskanç burçlar sınıfına girdiğini belirtti. Özkol, “Her an partnerinin her düşüncesine sahip olmak isterler. Hiçbir şey gözlerinden kaçmaz. Zaman zaman sevdiklerini bunaltabilir. Hayatınızda bir akrep, yengeç veya boğa varsa çok dikkat edin. Her şeyi abartarak sizi sorgulayabilirler” diye konuştu. Hangi Burç Hangi Konuda En İyi. Burçlar ve En Belirgin Özellikleri neler? İşte bu soruların yanıtlarını videoda bulabilirsiniz.

Filiz Özkol’un bahsettiği en’ler şöyle:

En Becerikli Burç, En Cömert Burç, En Güçlü Burç, En Cazip Burç, En Akıllı Burç, En Şık Burç, En Bonkör Burç, En Cimri Burç, En Sadık Burç, En Gezgin Burç, En Sporcu Burç, En Flörtöz Burç, En Çocuksu Burç, En Duygusal Burç, En Kinci Burç, En Kıskanç Burç, En Obur Burç, En Melankolik Burç, En Şımarık Burç,